Kickoff PALVOG op 8 december 2017

Wel eens een vliegende auto in het echt gezien?

In de gemeente Geertruidenberg is een uniek bedrijf gevestigd, waar vliegende auto’s worden gebouwd. En dat is PAL-V op bedrijventerrein de Pontonnier. “Dat bestaat niet!”, is wellicht de eerste gedachte, maar het is echt waar. En iedereen kan deze unieke auto, de PAL-V Liberty, op vrijdag 8 december komen bekijken.

 

PALVOG, een uniek initiatief

De ondernemersvereniging VOG heeft onder de naam PALVOG een uniek initiatief opgestart om de PAL-V Liberty te gebruiken voor shared mobility. Onder toeziend oog van gastheer Bert van den Kieboom, wethouder Economische Zaken, zal de eerste overeenkomst daartoe met PAL-V ondertekend worden op vrijdagavond in het bijzijn van pers en genodigden op het gemeentehuis in Raamsdonksveer. En om dit heugelijke feit te vieren wordt de PAL-V Liberty de hele vrijdag tentoongesteld voor iedereen die interesse heeft in deze technologisch hoogstaande ontwikkeling en shared mobility toepassingen.

 

’s Middags publiekspresentatie

In de ochtend krijgen leerlingen van het basisonderwijs en Technasium de mogelijkheid om de PAL-V One en Liberty te bekijken, met daarbij uitleg van medewerkers van PAL-V. ’s Middags tussen 13.30 en 17.00 uur is het gemeentehuis open voor het publiek en is iedereen welkom. Er worden dan ook korte presentaties gegeven door PAL-V over de ontwikkeling en techniek van de PAL-V Liberty.

 

Selfiewedstrijd #palv

Voor deze speciale dag hebben we ook een selfie wedstrijd georganiseerd. Post een selfie van jou en de PAL-V Liberty met #palv op Facebook of Instagram en maak kans op een unieke fly-by op Breda Airport.

 

Bent u ook geïnteresseerd in deze innovatieve en technologisch hoogstaande ontwikkelingen die binnen onze gemeentegrenzen ontplooid worden? Of wilt u wel eens een echte vliegende auto zien? Dan bent u namens de VOG, PAL-V en de gemeente vrijdagmiddag 8 december van harte uitgenodigd. Voor iedereen die geïnteresseerd is ligt die dag een klein aandenken klaar.